Zprávy


Zvěřina a Grossová na Šelepce

Diskžokej Petr Zvěřina, známý z reality show VyVolení, a také podnikatelka Šárka Grossová budou hosty 72. pokračování pořadu „Dámský klub aneb Rozverná talk show zpívajícího novináře Richarda Sachera“, který se uskuteční ve čtvrtek 27. října od 19 hodin v brněnském klubu Šelepova No 1.

Kromě nich se během celovečerního programu pro ženy a dívky od 18 let představí také syn Karla Černocha, rozhlasový a televizní moderátor a zpěvák Marek Černoch se svojí kapelou Angels. Tato partička zahraje nejen vlastní písně, ale také slavný hit „Zrcadlo“. Zpěvačka Míša Nosková, jež reprezentovala Brno v pořadu Česko hledá Superstar, v Dámském klubu nejen zazpívá, ale také pokřtí svoji knihu „Já jsem já aneb Knížka nejen o hubnutí“, cédéčko „No Mercy“ a také DVD s tanečními choreografiemi, cvičebními postupy a také s písničkami. Pražská výtvarnice Lucie Seifertová, která až do konce měsíce vystavuje v brněnské Knihovně Jiřího Mahena obří leporelo „Dějiny udatného českého národa“, přiveze nejen svoje knížky, ale také manžela. Tím není nikdo jiný než zpěvák Pancho, který zahraje na kytaru a zazpívá několik písní ze svého repertoáru. Není vyloučeno, ale zatím ani potvrzeno, že Šárku Grossovou doprovodí její manžel, exministr Stanislav Gross. Součástí večera bude i druhé semifinále soutěže Mistr Brno 2005, v němž se představí čtyři mladí muži z Brna a okolí. Chybět nebude ani welcome drink, tombola a na závěr pořadu pánský striptýz a také pěvecké vystoupení moderátora večera Richarda Sachera, který mimo jiné zazpívá i píseň „Supreme“ od Robbieho Williamse.

Vstupenky si dámy mohou zakoupit denně, anebo nejpozději před začátkem akce na výčepu klubu Šelepova No 1 (www.selepova.cz, tel.: 541 213 342, 602 579 925).